Äntligen onsdag

Postat av Mikael @ 2009-01-21 klockan 14:33

 

Ja kära läsare, så känns det när man äntligen får jobba de lite vanligare tiderna 08:00 till 17:00 istället för kväll. Sen hade det förstås varit ännu trevligare att få ligga kvar och sova i morse, speciellt eftersom jag inte kom hem förrän runt nio igår kväll, blev inte mycket fritid igår trots att jag stannade upp alldeles för länge.

I övrigt så har det hänt förvånansvärt lite på sistone, har lyckats med konststycket att skippa festande i helgen eftersom jag glömde att gå på Systembolaget, eller rättare sagt så orkade jag inte på fredag och på lördag så försov jag mig, vaknade runt halv två, kollade på klockan strax före tre och det slutade med att jag satt och drack Pepsi MAX och ett par folköl medan jag kollade på film. Ännu en produktiv helg!

 

“We are dealing with the best-educated generation in history. They are a hundred times better educated than their grandparents, and ten times more sophisticated. There has never been such an open-minded group. The problem is that no one is giving them anything fresh. Theyve got a brain dressed up with nowhere to go. ”

-- Timothy Francis Leary (1987)