En så slö helg

Postat av Mikael @ 2009-03-01 klockan 23:20

Då sitter man här på söndag kväll och undrar vad man egentligen använt helgen till, har lyckats med konststycket att inte åstadkomma något särskilt alls i helgen, bara spelat WoW och slöat framför datorn.

Eller förresten, jag har möblerat om lite så att min dator inte längre är placerad på golvnivå, nackdelen är att mitt vardagsrumsbord numera är datorbord, en lite udda lösning men det ser faktiskt inte så udda ut som man skulle kunna tro att det gör.

Och så har jag beställt dammsugarpåsar, upptäckte att jag inte har några kvar samt att den som är i dammsugaren börjar bli full. Det får för övrigt bli dagens klagomål, det verkar inte finnas någon här i stan som säljer dammsugarpåsar till den dammsugare jag har, smått irriterande men nu har jag beställt tio stycken så de lär ju räcka ett tag i alla fall.

 

“We are dealing with the best-educated generation in history. They are a hundred times better educated than their grandparents, and ten times more sophisticated. There has never been such an open-minded group. The problem is that no one is giving them anything fresh. Theyve got a brain dressed up with nowhere to go. ”

-- Timothy Francis Leary (1987)