Kartapplikation

Postat av Mikael @ 2009-05-02 klockan 16:40

 

Det var ett tag sen jag skrev något här senast, har väl egentligen inte haft så mycket att säga skulle jag vilja påstå. Sen är väl det en sanning med modifikation, egentligen så har det faktiskt hänt en hel del i mitt liv.

Till att börja med så har jag skaffat mig ett nytt jobb som systemutvecklare på 118100 och om jag ska vara helt ärlig så trivs jag riktigt väl där, intressanta arbetsuppgifter, trevliga medarbetare och hela köret.

Dessutom har jag bytt ut min hemmaserver efter en liten "olycka" då nätaggregatet i den gamla gick åt skogen och tog moderkortet med sig, så kan det gå men varje ursäkt för att handla ny hårdvara är en bra ursäkt.

Om någon är intresserad så har jag även skapat en Google maps-mashup på map.digibuzz.net där man kan se de senaste uppladdade bilderna utplacerade på en karta. Mitt eget lilla 1984 där alla kan hålla koll på vad jag haft för mig helt enkelt.

 

“We are always acting on what has just finished happening. It happened at least 1/30th of a second ago. We think were in the present, but we arent. The present we know is only a movie of the past.”

-- Ken Kesey (1968)